Reserveren

Je kunt beschikbaarheid aanvragen en/of reserveren direct online via onze hiernaast geplaatste reserveringsmodule of via het contactformulier of per telefoon 0033 – 9 643 960 93.

Wij reageren zo spoedig mogelijk op je aanvraag met een reserveringsbevestiging of wij bieden je (indien mogelijk) een alternatief in geval jouw gewenste datum niet meer beschikbaar is. Houd er rekening mee dat de reserveringsmodule meer rigide is en dat wijzelf eventueel de planning kunnen aanpassen waardoor er mogelijk wel beschikbaarheid ontstaat.

Je reservering is definitief wanneer wij jouw aanbetaling (50% van het totale bedrag, met een minimum van het bedrag van één overnachting) en akkoord op onze bevestiging van de reservering (per email) hebben ontvangen. Bij uitchecken kun je à contant het restantbedrag betalen. Zie ook onze verkoop-en annuleringsvoorwaarden (klik hier).Slow down, stay a while:
Om echt te kunnen genieten, de Auvergne en
La Paresse en Douce te ontdekken en te proeven, kun je in het hoogseizoen vanaf 3 nachten bij ons verblijven en tijdens de andere schoolvakanties vanaf 2 nachten.

Bel of mail ons als je nog vragen hebt, we horen het graag.

  • Ik wil graag de e-nieuwsbrief ontvangen