Genieten: tijd nemen voor elkaar

Paasarrangement voor een groep, april 2019

Wil je meer tijd doorbrengen met familie en vrienden? Gelukkig komt de lente er aan met z’n lange weekenden. Het ideale moment om er met z’n allen op uit te gaan. Samen leuke activiteiten ondernemen, samen lachen, samen lekker eten, samen bijkletsen, samen ZIJN.

Het eerste lange weekend is het Paasweekend, van 20 tot 22 april.

Heb je zin om samen Pasen te vieren, de Auvergne en La Paresse en Douce te proeven? We hebben een fijn paasarrangement voor een leuke groep!

Wat kan je verwachten:
  • aankomst zat 20 april en vertrek ma 22 april
  • welkomstdrankje
  • 2 nachten La Paresse en Douce exclusief* (verlengen is mogelijk)
  • paasbrunch incl feestelijk glas op zondagochtend
  • ontbijt op maandagochtend
  • table d’hote zat en zon: amuse, entrée, hoofdgerecht, dessert, koffie/thee
  • voor een groep van max 15 personen

Prijs kamers en ontbijt: € 940
Prix table d’hote: € 52 € p.p. = 2 diners /
kindermenu à 20 € p.p. =2 maaltijden

* Jullie hebben de beschikking over 5 luxe kamers waarvan 2 familiesuites. Alle kamers hebben comfor-tabele bedden en een eigen badkamer.
Daarnaast kunnen jullie gebruik maken van de algemene ruimtes: salle à manger, salon, bibliotheek en de tuin.


Het privatiseren van onze maison d’hotes gaat volgens het concept van chambres- et table d’hote. Dus wij verzorgen het ontbijt, het diner, zorgen dat de drankenkoelkast is aangevuld en doen de schoonmaak.


Wat te doen?

Wandelen en fietsen
Naast relaxen en lekker niets doen is er ook het regionaal natuurpark Livradois-Forez dat aan-trekt. Er zijn honderden kilometers wandel- en fietsroutes. Waarvan 3 wandelingen vanuit ons dorp vertrekken (en eindigen)!
Ook is er nog het andere regionale natuurpark, dat van de vulkanen!

Funcross
Stap op de step en ontdek het mooie Toscane d’Auvergne rondom het dorp Billom. Een 30 km lang parcours door het mooie glooiende land-schap met prachtige vergezichten. Een elektrische step met terreinbanden, just have fun!!

Chateau d’Aulteribe
Chateau d’Aulteribe is een middeleeuws kasteeltje gerenoveerd in de roman-tische periode. Volledig ingericht met prachtige, gerestaureerde meubelen en decoratie.


Markt in Billom
Maandagochtend is er een grote wekelijkse streekmarkt in Billom, een leuk middelseeuws dorp.


Let’s play (foot)golf
Een balletje slaan bij ons om de hoek op de 9-holes baan in Cunlhat. Of samen pitchen en putten of zoals wij dat doen: wij slaan een golfbal en onze zoon legt hetzelfde parcours af maar dan Footgolf.

Maar ook de papiermolen Richard de Bas, Thiers en zijn messen, l’Aventure Michelin, Vulcania, Puy Pariou, etc. Er is veel te beleven en wij adviseren jullie graag.

En om de dag af te sluiten, maakt Henk een super lekker diner voor jullie!