presse

Esprit d’ici

1december

01-12-2016
Deze winter is er ook een mooie reportage over ons verschenen in het Franse magazine ‘Esprit d’ici’. Mooie sfeervolle foto’s en een leuk verhaal. Daar zijn we dan best wel trots op! klik hier Esprit d’ici 2016

TV met vier in bed

Vlaams TV programma Met Vier in Bed

31juli

31-07-2016
Wat hebben we veel leuke, enthousiaste, stimulerende en warme reacties van jullie mogen ontvangen naar aanleiding van het Vlaamse TV programma Met Vier in Bed. Een grand merci!!. → Read more

TV debuut

29maart

Zondagochtend 29 maart was ons debuut op de Franse televisie. Capucine Graby heeft een enthousiaste chronique gemaakt over La Paresse en Douce in het programma Gouts de Luxe op BFM TV.

Klik hier om het programmaonderdeel te bekijken.

Happy New Year

4januari

Wij kijken terug op een gezellige decemberperiode met een plezierige mix van gasten en vrienden. Wat het nieuwe jaar zal brengen is nog een verrassing maar wij kijken er naar uit!

Wij wensen u een formidable 2015 et à bientôt!

Kom naar De Franse Dagen op Kasteel Amerongen

9mei

Wat leuk: In Amerongen (het mooie kasteeldorp waar wij met plezier gewoond hebben voor ons vertrek naar Frankrijk) worden de Franse Dagen georganiseerd op Kasteel Amerongen op zaterdag 17 en zondag 18 mei a.s. → Read more

Nieuwe website online!

21februari

Onze nieuwe website staat online! Wij zijn blij met deze frisse maar toch ook vertrouwde uitstraling van onze digitale etalage. De website is nu ook op mobiel en tablet goed te gebruiken en gekoppeld aan onze sociale media. Wat vooral ook opvalt zijn de vele foto’s!!

Art & Decoration

1december

Trots en blij met de mooie en grote (11 pagina’s!) reportage van La Paresse en Douce in de nieuwste editie van Art & Decoration, het meest gelezen woonblad in Frankrijk!
Het artikel is binnenkort hier te lezen….

Dolce vita in de Auvergne

18november

Deze maand is Frankrijk.nl in de lucht gegaan. Frankrijk.nl is een nieuw travelwebazine: een mix tussen een website en een magazine. Met nieuws, reisreportages, leuke logeeradressen, andere zien en doen-ideeën in Frankrijk.

Frankrijk.nl wil eigentijdse reisinspiratie bieden, met lifestyle, sfeer en authenticiteit als belangrijkste pijlers.

Klik hier voor een van hun leuke reistips voor je volgende Frankrijktrip! 😉

Leven in Frankrijk

5oktober

Het magazine voor Frankrijkliefhebbers besteedt in haar nieuwste editie ook weer aandacht aan La Paresse en Douce!: lekker lui in de Auvergne. Klik hier om het artikel te lezen uit Leven in Frankrijk najaar 2013 nr 5.

Leuke vermelding in Flair

25juli

In de nieuwe Flair: Miranda Verbene met haar website www.slapenopeenfijnkussen.nl en een leuke vermelding van onze chambres d’hotes!